Recensioner

Recensioner

Här hittar du recensioner som våra kunder lämnat till oss via Gränstandläkarna i Tärnabys Facebooksida.

Utrolig flinke og kjempe koselig damer.
Sissel Stenersen, Mo i Rana – 20 september 2017

Akutte tilfeldigheter førte meg hit. Det var helt ypperlig på alle vis! Anbefales varmt.
Terje Bartholsen, Liland – 19 juli 2017

Helt forferdelig og meget proff service av flinke damer, til en meget overkommelig pris. Bare mååå tilbake.
Brynjar Iversen, Nesna – 22 juni 2017

Flinke og koselige damer som kan jobben sin. Har aldri likt å gå til tannleger, men her kan man klare å være naturlig og avslappet. God informasjon og ikke noe stress her. Vi kjører bobil fra Nesna og tar gjerne tannlegebesøket over to dager.
Eva Nerland, Nesna – 20 juni 2017

Meget flinke folk.
Tomas Rautila, Vega – 13 april 2017

Dyktige og hyggelige damer som gjør opplevelsen i stolen trygg og rolig. Har vært der flere ganger og er superfornøyd både min mann og meg. Beste tannlege jeg har opplevd. Anbefales.
Erna Bech, Mo i Rana – 9 februari 2017

Har definitivt hittat hem. Helt fantastiskt fin mottagning, men framförallt helt underbart trevlig personal. Rekommenderas av hela mitt hjärta.
Eva Sund Eriksson, Gammelstad – 1 november 2016

En veldig behagelig opplevelse.
Inger-Karin Mevik, Sleneset – 3 oktober 2016

Godt mottatt og en super behandling av damene.
Tove Arntsen Forsmo, Mo i Rana – 13 september 2016

Spa for tennene å komme til disse damene. Gleder meg til neste gang. Trodde ikke det var mulig at et tannlegebesøk kunne være så behagelig. Anbefales både ut i fra pris og opplevelse.
Peter Andrè Davidsberg, Mo i Rana – 15 juni 2016

Takk for en flott og meget dyktig utført jobb. Anbefaler og kommer garantert tilbake.
Terje Arntzberg, Mo i Rana – 30 december 2015

Jag kom till dessa kvinnor just för att dom är kvinnor. Livrädd för tandläkare i hela mitt liv. Tanden var utom all räddning och en utdragning var nödvändig. Och trots att den satt fast som fasen och hade enorma rötter så lyckades dom ta ut den utan att jag dog. Dessa ladys rekommenderas verkligen!
Ingela Tanneskog, Storuman – 17 september 2015

Den beste tannklinikk jeg har vært hos, og de kurerte min tannlegeskrekk!
Turid Grubben, Jessheim – 22 april 2015

Superflink tannlege. Koselig dame. Dit drar jeg gjerne igjen. Anbefales.
Rita Forsland, Mosjøen – 21 april 2015

Dette er den beste tannlegeklinikk jeg har vært hos. Gleder meg til neste besøk. Gir mine beste anbefalinger.
Inger Røssvassbukt, Mo i Rana – 22 augusti 2014