Om oss

Om Gränstandläkarna

Med stor kärlek till Tärnafjällen och rötterna i byn Björkbacken utanför Tärnaby har vi nu flyttat hit för att ge alla i närområdet den tandvård ni behöver. Släktbanden på kliniken är tydliga, Annica är Karins faster. Vår nyrenoverade klinik öppnade den 15 april 2014. Vi välkomnar kunder med alla typer av tandvårdsbehov.

Tandläkare Annica Örmin

Annica Örmin har 27 års erfarenhet som legitimerad tandläkare. Hon har i större delen av sitt yrkesverksamma liv arbetat inom Folktandvården i Västerbottens Läns Landsting samt varit anställd av Tandhelsetjensten i Nordland utanför Mo i Rana med stationering på Nesna och ön Onöya.

Annicas dröm har alltid varit att starta en egen tandläkarklinik och med Karins hjälp blev det möjligt.

bild-kommer-snart

Tandhygienist Carina Stefansson

Carina Stefansson har 30 års erfarenhet som legitimerad tandhygienist/tannpleie. Hon har i större delen av sitt yrkesverksamma liv arbetat inom Folktandvården i Västerbottens Läns Landsting.

Carina arbetar 50% hos oss på Gränstandläkarna. Carina assisterar även tandläkaren. Det är ibland hon svarar i telefonen när du ringer oss.

Verksamhetschef Karin Lundberg

Karin Lundberg är klinikens verksamhetschef. Hon sköter administrationen hos oss. Karin ansvarar även för hemsidan och Facebooksidan.

Välkommen som kund till oss!

Gränstandläkarna AB
Bergastigen 31
920 64 Tärnaby

+46 (0)954-22000

Godkänd för F-skatt

Org.nr: 556953-1022
Moms/VAT: SE556953102201